Project Description

Oppgaven til en ledsager er å forhindre eller forebygge fysiske angrep, tyveri, kidnapping, tap av konfidensiell informasjon, avlytting, trakassering, trusler, påvirkning/skremsel, eller andre kriminelle handlinger. Gjennomført kurs gir mulighet til å jobbe som ledsager i Norge.

For deltakelse på kurs må du skrive en kort søknad om hvorfor du ønsker å ta ledsagerkurset, samt sende inn søknad, CV og kursbevis for vekterkurs. Se øvrige krav til deltakere.

Selektering gjennomføres etter søknadsfristen, og består av en del opptaktester for kurset. Selekteringen tar ca 3 timer per person, og består av fire øvelser; kjøring, fysisk og psykisk test, samt generell helsesjekk. Inntak til kurset baseres på søknad og selekteringstestene.

Kursbevis blir utstedt etter bestått kurs. Kurset er godkjent av Politidirektoratet.

Sikkerhetsakademiet forbeholder seg retten til å avlyse kurset ved for få deltakere. 

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

KOMMENDE LEDSAGERKURS

Nedenfor er en liste over tilgjengelige kursdatoer. Er listen tom? Det kan hende vi ikke har satt opp flere kursdatoer, eller at påmeldingen for det aktuelle kurset er avsluttet. Vennligst kontakt oss dersom du ønsker informasjon om kommende kursdatoer, eller fortsatt ønsker å melde deg på et kurs hvor påmeldingsfrist har gått ut.